Kleding Bedrukken bij dé Specialist! | Polokoning

Kleding bedrukken

Als het gaat om kleding bedrukken weten de specialisten van Polokoning.nl precies wat u zoekt. Wij leveren uitsluitend kwalitatief goede artikelen. U mag beslist gezien worden in onze kleding. Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in Nederland en België als het gaat om kleding borduren en bedrukken. Als klant wilt u uiteraard zo voordelig mogelijk uit zijn. Om die reden hanteren wij ook nog eens een laagste prijs garantie. Kleding bedrukken doet u dus nergens goedkoper!

Onze kleding is voor vele doeleinden geschikt. Voorzien van uw eigen logo en/of tekst leent het zich ook uitstekend voor promotionele doeleinden. U kunt hierbij denken aan uw (sport)team te voorzien van deze kleding of voor gebruik op evenementen en beurzen. Het is niet alleen een goede manier om onder de aandacht te komen, het staat ook nog eens bijzonder professioneel. Als duurzaam verantwoorde ondernemer voelt u waarschijnlijk veel voor kleding bedrukken en tegelijkertijd eerlijke internationale handel te stimuleren, waarbij het milieu zo min mogelijk belast wordt. In dat geval zijn onze organic polo's een aanrader. Kleding bedrukken op een eerlijke manier, daar werken wij graag aan mee. Ons assortiment reikt verder dan alleen polo's. Voor alles op het gebied van werkkleding kunt u bij ons terecht, denk aan bodywarmers, jassen, overhemden, enzovoorts.

Niet alleen ondernemers kunnen bij ons slagen, ook particulieren zijn bij ons aan het goede adres. Kunt u het artikel van uw keuze niet vinden op onze website, neem dan eens contact op met ons verkoop team. Gratis en vrijblijvend een offerte opvragen is ook altijd mogelijk. Wij streven ernaar om dezelfde dag nog u te voorzien van de gevraagde offerte, welke wij op maat aanbieden. Uw bestelling kan al binnen maximaal 10 werkdagen worden geleverd. Redenen genoeg dus om uw gewenste artikelen bij ons te bestellen.

Welke polo's kunnen wij u aanbieden.

Polo's bedrukken


Welke polo's kunnen wij u aanbieden.

Unisex t-shirts bedrukken polo's laten bedrukken

Voor langdurig gebruik, deze unisex polo's zijn van zeer goed kwaliteit en in veel kleuren leverbaar, tevens zeer goed te laten bedrukken.  
 

Heren t-shirts bedrukkenHeren polo's bedrukken

Voor heren is er een mooi heren polo om te laten bedrukken, ook dit polo shirt is in veel kleuren leverbaar
 

Dames t-shirts bedrukkenDames polo's bedrukken

Een mooi assortiment te bedrukken duurzame dames polo's in veel kleuren leverbaar met vrouwelijke pasvormen. Van slim tot regular fit. 


Kinder t-shirts bedrukkenKinder polo's bedrukken

Onze kinder polo's zijn in div kleurer leverbaar. Voor iedere schooldag, excursie of sportevenement maken wij kinder polos met opdruk naar wens!

 

 

 

Polo's bedrukken door een professioneel bedrijf? 

Polos bedrukken door een professioneel textieldrukkerij? Dat kan, dan bent u bij de polokoning aan het juiste adres! Zo kunt u bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld zelf een leuk aantal polo' wil bedrukken. Maar wij leveren ook veel bedrukte polos voor bedrijven, verenigingen, evenementen, scholen , sportdagen en nog veel meer, en dat allemaal met een snelle levertijd. Hierin zijn wij erg flexibel zo kunt u bij ons vandaag polo's bedrukken en deze binnen 10 werkdagen al in huis hebben. Wilt u uw polos nog eerder ontvangen? Dat is ook geen probleem want u kunt uw bedrukte polo's bestellen met een spoedlevering zonder extra kosten maar hiervoor kun u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers. De mogelijkheden zijn groot in onze textieldrukkerij
 

Waarom polo's bedrukken? 

Er zijn verschillende redenen om polo's te laten bedrukken in onze textieldrukkerij zo wil de één juist meer naamsbekendheid opbouwen voor hun bedrijf of vereniging, en de ander laat polo's bedrukken voor bijvoorbeeld een familiedag zodat iedereen met een leuk aandenken naar huis kan gaan, en weer een ander wil juist dat iedereen er mooi bijloopt tijdens een sportevenement of festival. Vaak zijn er ook bedrijven die een team willen sponsoren door middel van bedrukte polos met hun bedrijfslogo en hopen zo hun naamsbekendheid te vergroten, denk hierbij aan een voetbalteams, volleybalteams, tennisteam en andere sportteams. Wat is er nou mooier om mensen te zien rondlopen in polo's bedrukt met uw logo. 

Polo's lenen zich erg goed voor het opbouwen van naamsbekendheid zo kan de polo op verschillende plekken bedrukt worden met uw logo of afbeelding. Veel voorkomende plekken om uw logo op de polo te bedrukken zijn: de linker of rechter borst, de afmeting van het logo is hier meestal 8 tot 10 cm ook wordt hier vaak het beeldmerk op de polo's bedrukt. Een andere plek is de rug opdruk deze opdruk is vaak een stuk groter en wordt vaak in combinatie met de linker of rechter borst bedrukt, ook komt de mouw opdruk vaak voor dit is meestal een erg kleine opdruk veel mensen vermelden hier hun bedrijfsnaam. En natuurlijk kunt u ook de voorkant van de polo's laten bedrukken  met een groot logo of afbeelding. Al deze mogelijkheden kunt u met het polokoning  team overleggen. Zo kunnen we samen een mooi polo bedrukken
laten maken in onze textieldrukkerij
Dus twijfel niet langer en laat polo's bij ons bedrukken! Hoe groter uw oplage hoe goedkoper de bedrukte polo's worden maar ook kleine oplages kunnen wij erg scherp aanbieden. Mocht u ergens een scherpere prijs ontvangen neem dan gerust contact met ons op, want wij hanteren altijd de laagste prijs garantie! Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte voor polo's laten bedrukken aan.

Levering

De polokoning levert zijn polo's bedrukken door heel nederland: amsterdam-delft-maastricht-eindhoven-tilburg-breda-rotterdam-enschede-denhaag-denbosch-shertogenbosch-leiden-nijmegen-arnhem-zwolle-leeuwarden-groningen-drachten-assen-emmen-lelystad-alkmaar-denhelder-dordrecht-vlissingen-weert-sneek-heeze-valkenswaard-nuenen-geldrop-best-helmond-weert-veldhoven

Merken

De polokoning kan polo's bedrukken in alle merken: fruit of the loom- gildan-b&c-santino-kariban-rom88-continental-newwave-stedman-bella-anvil-lemon&soda-slazenger